Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

2020 Jeep Gladiator: великі габарити та 1000 кінських сил

2020 Jeep Gladiator: великі габарити та 1000 кінських сил

2020 Jeep Gladiator – один із найдовгоочікуваніших позашляховиків останніх 30 років. Автомобіль поєднав відмінний зовнішній вигляд та потужні технічні характеристики. За модифікацію Jeep взялося автоательє Hennesey Performance.

Hennesy Performance планують випустити лімітовану кількість надпотужних позашляховиків. Модель отримала назву Maximus 1000. Чому тисяча? А все тому, що мотор позашляховика обладнаний силовим агрегатом Hellcat V8, місткістю 6,2 літри і потужністю у 1000 кінських сил. Вперше автівка американського виробника отримує такий сильний мотор.

Jeep Gladiator Maximus 1000 отримав новий блок управління та добре допрацьовану паливну систему, яка витримуватиме таке навантаження. Новою у позашляховику стала і вихлопна система, яка виконина з нержавіючої сталі.

На відміну від звичайного Jeep Gladiator, новий позашляховик буде обладнаний кращою ліфт підвіскою, яка помітно робить вищим автомобіль. А також шини, які будуть ідеальні для бездоріжжя – BF Goodrich KD, одягнені на 20-дюймові диски.

Потужного вигляду позашляховику додають модернізовані силові бампери, підсвічені LED-оптикою.

Hennesy Performance оголосили, що тюнінгують лише 24 автомобілі ,які можна буде придбати за 200 тисяч доларів.

Можливо вас зацікавить

Немає відгуків

Залиште відгук

Увійдіть або зареєструйтесь, щоб залишити відкуг!
Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.