Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Паливні баки

Додатковий паливний бак - незамінна деталь під час тривалої поїздки

 

Збираєтеся в подорож на позашляховику? Вам потрібно обов'язково купити паливний бак! Зручна додаткова каністра, закріплена на автомобілі, дозволить не хвилюватися про те, що пальне несподівано закінчиться. У лісі, полі або зовсім далеко від цивілізації - тепер ви завжди зможете самостійно дозаправити машину. І за трактором бігти не треба!

 

 

Що таке додатковий бензобак?

 

Це - спеціальна ємність з міцного матеріалу, яка дозволяє завжди возити з собою потрібну кількість бензину або дизеля. Сучасні паливні баки для позашляховиків виглядають зовсім не так, як гігантські цистерни, які можна побачити на фурах далекобійників. Конструкція є досить компактною, не привертає до себе зайвої уваги і навіть здатна надати вашому авто більш брутального зовнішнього вигляду.

Встановлення додаткових паливних баків можливе при наявності спеціальних кріплень і займає мінімум часу. Поставити таку ємність можна практично на будь-який позашляховик: її переваги вже оцінили водії Jeep, Land Rover, Toyota, Nissan.

 

 

«Плюси» додаткових баків на авто

 

  • Міцність і надійність - цистерни для палива виробляються з металу, що не пошкодяться навіть від механічних ударів. Ємність стійка до зовнішніх впливів, є довговічною і підходить для багаторазового використання.

 

  • Компактність - купити бак для палива варто хоча б тому, що він не займає багато місця на автомобілі і є надзвичайно зручним у перевезенні.

 

  • Запасна порція палива завжди буде під рукою, якщо ви встановите паливний бак на свій позашляховик. Навіть в найвіддаленішому лісі ви зможете заправити машину, не потребуючи сторонньої допомоги. Ситуації, коли ви застрягли десь через нестачу палива, залишаться в далекому минулому.

 

 

За додатковим баком на авто - в наш інтернет-магазин

 

Bezdor 4x4 пропонує широкий асортимент додаткових ємностей для палива на різні моделі транспортних засобів. В наявності баки місткістю в 65л, 70л, 145 і більше літрів: не важко підібрати оптимальний варіант саме для вашої машини. З радістю проконсультуємо, допоможемо зробити правильний вибір і запропонуємо найвигідніші умови покупки. Звертайтеся, ми чекаємо ваших дзвінків!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.