Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Блокіровки

Блокіровка диференціала

  • grid
  • list


Видео о Блокіровки



Блокіровка диференціалу на джип

Багато хто з власників позашляховиків, які полюбляють екстремальну їзду, добре знайомі з ситуацією, коли потрібно пробуксувати одним із коліс ведучого моста в умовах офф-роуду. Саме в таких випадках, для уникнення проковзування коліс,ведучі мости обладнуються блокіровками диференціалу.

Існує загальний поділ блокіровок на примусові та самоблокуючі. Перший варіант забезпечує стовідсоткове блокування диференціалу, контроль за ввымкненням ы вимкненням блокування здійснюється водієм.

Що ж стосується самоблокуючого варіанту, то працюють автоматично. Сучасний ринок пропонує великий вибір блокіровок: гідравлічні, вакуумні, пневматині, електромагнітні та ін.

Для чого потрібні блокіровки диференціала?

Незважаючи на ряд переваг диференціала, в нього є недолік – на ті колеса осі, які пробуксовують, і передається більший крутний момент тим ж диференціалом. Це, у свою чергу, помітно знижує прохідність транспортного засобу, що у випадку повнопривідних позашляховиків є просто недопустимим. Саме тому міжосьові диференціали, якими оснащуються джипи укомплектовуються блокіровками.

Коли включена блокіровка, на обидві осі машини передається ідентичний крутний момент. Через що колеса, які пробуксовують і ті що не пробуксовують – отримують однакове зусилля. Це дозволяє автомобілю легко переїхати «слизьку зону».

Де купити блокіровки диференціала?

На нашому сайті представлені блокіровки від перевірених виробників на ринку, які навіть після тривалого використання не втрачають своїх експлуатаційних властивостей. Також Bezdor4x4 пропонує широкий асортимент інших офф-роуд аксесуарів, обладнання за доступною ціною. Доставку здійснюємо в усі міста України.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.