Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Силовий захист днища

Силовий захист днища

  • grid
  • list


Силова захист днища - ніколи не підведе

Суворі умови бездоріжжя вимагають грунтовної підготовки транспортного засобу. Силовий захист картера усуває механічні пошкодження агрегатів автомобіля при зіткненні з перешкодою: камінням, купинами, щебенем. Нижня захист - це плита, яка кріпиться до бампера на штатні посадочні місця.

Металеву захист двигуна позашляховика ще називають піддоном або плитою під мотор. Це не тільки додатковий аксесуар силового обважування, але і безпеку при офф-роуд прогулянках.

Захист двигуна - незамінний компонент тюнінгу позашляховика. Довговічність конструкції забезпечує покриття: напилення порошкової антикорозійного фарби чорного кольору не піддається подряпин від каменів, довше служить.

Залізна захина пластина складається з міцної холоднокатаної сталі, що поглинає удари не піддаючись деформації. При цьому, лист відшліфований з усіх торців, і не іржавіє в місцях з'єднання з кузовом. Не важливо де ви їдете: в лісі, полі або на поганий сільській дорозі з низу машині нічого не загрожує.

Що таке силовий захист картеру двигуна?

Комплект силового захисту днища - металева конструкція, за зовнішнім виглядом нагадує набір пластин, що міцно закріплюються під дном позашляховика. Під кожен позашляховик необхідно купувати різну захист, що забезпечує безпеку конкретних вузлів джипа.

Обов'язковими складовими захисту днища є:

  • Металевий захист двигуна - компонент, що оберігає від пошкоджень і зайвого попадання вологи і піску в відсік.
  • Захист картеру - міцна, надійна і стійка до ударів, механічних навантажень.
  • Захист паливного бака - елемент, який запобігає пробої і тріщини ємності з пальним.
  • Захист КПП - металева пластина, усуває поломку коробки передач, хоч і є просто прикриттям.

Додатково існують захисні листи для радіатора охолодження, заднього моста. Кількість і призначення виробів підберемо за призначенням.

Основні переваги:

Підвищення прохідності позашляховик без проблем проїде там, де не міг раніше.
Впевненість - металеві елементи захистять ходові вузли: двигун, радіатор, коробку передач від пошкоджень, що допоможе уникнути непередбачених ситуацій в дорозі.
Плюс до зовнішнього вигляду джипа з силової захистом, машина виглядає більш брутальної і стильною. Хоч це і не основна перевага, але все ж послужить відмінним бонусом.

Купити захист днища автомобіля в Україні

У нас ви можете придбати будь-які комплекти, в тому числі набір захисту мотора, картера і бензобака машини. Гарантуємо якість обладнання, адже для нас важливо, щоб клієнт залишився захищеним. А якщо вам потрібна безкоштовна консультація просто зателефонуйте нашому менеджеру, будемо раді допомогти!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.