Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Силові бампера

Силові бампера

  • grid
  • list


Силові бампера
 

Справжній «джипер», якому не раз доводилося їздити через глибокі болота, сипучі піски та густі ліси, точно знає – єдиним можливим варіантом мандрувати в «офф-роуд» умовах без пошкоджень є придбання силового бампера.
 

Що ж таке силовий бампер? Більшість досвідчених водіїв вважають цю деталь однією із найнеобхідніших. Досить часто встановлення бампера для позашляховика стає справжньою проблемою у власників 4х4, що готують свого залізного коня до зустрічі з бездоріжжям. Проте, хороший силовий бампер – це не лише збереження зовнішнього вигляду вашого «гіганта», але і перетворення його на авто з характером, оригінальний дизайн додасть індивідуальності.
 

Особливості використання силового бампера
 

Призначення силового бампера – нести силові навантаження, використання в екстремальних умовах. Наявність такого елементу дозволяє встановити автомобільну лебідку та використовувати домкрати рейкові для підйому позашляховиків на рамі. Придбавши наприклад, силовий бампер задній, ви зможете створити додатковий захист для свого авто в разі аварії і т.д. Що стосується практичності, обираючи між силовим бампером та пластиковим, фахівці рекомендують зупинити свій вибір на першому варіанті. Оскільки, встановлення силового бампера в кілька разів надійніше, з ним ви не знатимете, що таке часті ремонті роботи та заміна бампера.
 

Чому bezdor4x4?
 

Так вже склалося, що позашляховик без надійного силового бампера, вже не позашляховик. В результаті чого, автовласники почали обважувати свої автівки абсолютно непотрібним блискучим залізом, яке точно не виручить та аж ніяк не захистить в екстреній ситуації, а навпаки лише підсилить можливість пошкодження.
 

Знайти дійсно якісний силовий бампер надзвичайно складно, тому наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент міцного, надійного та за доступною ціною силового обважування від кращих виробників на світовому ринку. Наші менеджери з радістю допоможуть вам обрати бампер силовий, який ідеально підійде саме для вашого позашляховика, нададуть безкоштовну проф. консультацію. В наявності є вищої якості передній силовий бампер та задній силовий бампер на більшість марок автомобілів. Бампер силовий – відмінний захист для вашого позашляховика від різних видів пошкоджень, які можуть виникнути в процесі експлуатації. А вже на силовий бампер ціна від bezdor4x4, вам точно сподобається.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.