Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Силові пороги

Силові пороги

  • grid
  • list


Силові пороги – те, без чого просто не обійтися на бездоріжжі

 

Перш ніж вирушати в свій перший офф-роуд виїзд, слід серйозно підготуватися. Починати процедури тюнінгу завзяті фанати бездоріжжя рекомендують з установки силових порогів - важливого елемента силового обвісу. Вони не тільки захистять автомобіль під час поїздки, а й додадуть йому певної брутальності, доповнять зовнішній вигляд - переваг у цього тюнінг-аксесуара безліч.

 

 

Що таке пороги для позашляховика?

 

Це - міцні елементи, які виготовляються з алюмінію або сталі. Конструкція витримує ударні навантаження, стійка до впливу зовнішніх чинників, не піддається корозії. При цьому пороги на позашляховик легко встановлюються і міцно закріплюються на автомобілі.

 

Функції, які виконують силові пороги для позашляховиків:

 

  • Захист авто від пошкоджень. Беручи на себе ударні навантаження, елементи оберігають автомобіль під час ударів, зіткнень. Саме тому вони будуть корисними не тільки в умовах офф-роуду, але й на дорозі: допоможуть згладити наслідки від непередбачених дорожніх ситуацій.

 

  • Підвищення комфорту. Сідати в високий позашляховик/кроссовер - навряд чи зручно. Пороги ж служать своєрідною сходинкою, яка дозволяє легко і комфортно забиратися в машину.

 

  • «Плюс» до естетики. Автомобіль з силовими порогами виглядає дуже стильно – це не найважливіша перевага, але, тим не менш, чудовий бонус.

 

Тому відкиньте сумніви - монтаж силових порогів буде дійсно відмінним рішенням.

 

Як встановити силові пороги?

 

Вироби кріпляться безпосередньо до рами авто (якщо позашляховик має рамну конструкцію). Якщо рама відсутня, монтаж відбувається до лонжерону за допомогою болтів або з використанням зварювання.

При наявності необхідних інструментів і мінімальних навичок, провести роботи з установки можна самостійно. Але якщо сумніваєтеся - краще довірте монтаж професіоналам із сервісу, вони встановлять пороги швидко і якісно.

 

 

Потрібні силові пороги? Вибирайте в нашому каталозі

 

В інтернет-магазині Bezdor 4x4 ви зможете купити силові пороги на свій автомобіль за дуже вигідною ціною. В асортименті виключно надійні і міцні конструкції, які не підведуть в офф-роуд умовах. Ми гарантуємо високу якість всіх тюнінг-аксесуарів, точно залишитеся задоволені покупкою. Звертайтеся, консультація від наших менеджерів є абсолютно безкоштовною!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.