Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Матеріал розширювачів колісних арок
Ширина розширювачів колісних арок
Виробник розширювачів колісних арок
Цена

Розширювачі колісних арок для Defender

  • grid
  • list


Наш інтернет-магазин пропонує розширювачі колісних арок для легендарного автомобіля Land Rover Defender. Це необхідний елемент тюнінгу для позашляховиків зі збільшеними колесами. У каталозі можна обрати між двома видами фендерів для цієї моделі: гумовими та пластиковими.

Гумові розширювачі арок зроблені з міцної сировини, яка не деформується від ударів, погодних умов та тривалого часу використання. Великою перевагою є доступна ціна, тому дозволити собі такі фендери може кожен. Встановлення цих елементів є часозатратним, адже потрібно самостійно обрізати розширювачі по довжині та закріпити до бампера.

Ще один із варіантів - пластикові фендери австралійського бренду Kut Snake. Ціна таких розширювачів набагато вища, однак вони виграють у зовнішньому вигляді. ABS пластик – це гнучкий і в рази міцніший матеріал, ніж звичайний пластик. У наборі фендерів є всі потрібні кріплення. Пластикові розширювачі не потребують підфарбовування, адже і без цього мають ефектний дизайн.

Всі фендери відмінно виконують функції та захистять автомобіль від пошкоджень. Не можете оприділитись, які розширювачі обрати – телефонуйте і наші менеджери допоможуть зробити вибір.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.