Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?
Колісні диски

Колісні диски на позашляховик

Надійні колесні диски - важливий елемент позашляховика 4х4. Кожен власник джипа хоче мати максимально міцні, ковані або литі колінні диски на оффроуд автомобілі.

Ми продаємо диски колесні, в яких поєднюється надійність з гарним зовнішнім виглядом та доступною ціною. На ринку багато різноманітних легкосплавних колісних дисків для автомобілів ряду 4х4.

Види позашляхових дисків

При виборі колесних дисків варто звернути увагу на те, що їх може бути три види: стальні штамповані диски, легкосплавні литі диски та ковані диски.

Металеві диски для позашляховиків не завжди дешеві, як у виробництві, так і на ринку. Делают они просто і мають одну головну перевагу можливість виправити дефекти, адже вони звичайно вигибаються з можливістю зворотного вирівнювання. Недостаток - велика вага, невиразний вид і низька стійкість до корозії. Хоча сьогодні вже і роблять облегчені моделі з сплаву, аккуратного зовнішнього вигляду, але і стоят вони дорожче.

- Литі диски для позашляховиків виготовляються з сплавів магнії або алюмінію, важать до 30% менше, якщо порівнювати зі стальними дисками, вони набагато прочніше і стійкі до корозії. К недостаткам можна віднести відсутність можливості погріти в'язниці і високу вартість.

- Ковані диски для позашляховиків виготовляються з магнітних та алюмінієвих сплавів методом гарячого штампування. Ці диски є дуже міцними, стійкими до корозії та легких - у 1,5-2 рази легше, ніж стальні диски, обладнані такими же розмірами. Не так красиві, як литі диски, але й істотно дорожче стальних дисків.

Помните, що правильно вибрані диски для авто можуть змінити деякі динамічні характеристики машини. Всегда стоит звернути увагу на параметри - ширина, висота, кількість болтів, виліт, ЕТ, DIA та т. п. Використовуйте зручні фільтри за марками автомобіля для швидкого пошуку відповідного товару. Підбираючи потрібні технічні характеристики, пам'ятайте також про зовнішній вигляд - хороша комбінація кольорів може істотно доповнити дизайн і підкреслити деякі особливості "характеру" вашого автомобіля.

Які диски кращі: стальні чи легкосплавні?

Стальна диск є достатньо міцним, надійним і недорогим. А головне, навіть при дуже сильному ударі він не тріснет, тільки помнеться. Звільнити від вмятини не так уж і просто, але можливо. Осуществлять це можна за допомогою спеціального станку або просто кувальдою. До недостатка цього диска можна віднести його неінтересний зовнішній вигляд і те, що сталеве штампування не дає можливості вносити будь-які зміни в дизайн.

З кожним днем ​​легкосплавні все більше і більше витісняють із ринку сталеві колесні диски. Так, у них більше сучасний вигляд, багатий вибір і т. д. За рахунок цього було знижено навантаження на трансмісія, гальмо, підвіска автомобіля, а також підшипники штурпа. У легкосплавних дисків є ефективне охолодження тормозного вузла за рахунок: 1) теплопровідності легких сплавів; 2) можливість робити диск з достатньо великими отворами і спрямованими лопастями; 3) висока точність виготовлення.

Які обрати: литі чи ковані?

Легкосплавні диски можуть бути виготовлені литием і ковчею. Литий диск є досить технологічним, що значно знижує собівартість продукту. Крім того, цей спосіб допускає різні ігри з дизайном. Присутні певні недоліки: требует захисту поверхні; is досить хрупким (сильний удар може призвести до його розбиття, що небезпечно при високій швидкості).

Что касается кованих дисків. Придбавши їх, ви гарантовано отримаєте високу міцність і жорсткість конструкції. Кований диск досить добре переносить потужні удари, в відмінності від литі він тільки гніться без всяких трещин, і легкий, володіє високою корозійною стійкістю.

Що важливо знати про колісні диски для джипа?

Внедорожні колісні диски або автодиски, як їх ще називають, роблять з спеціальних міцних і досить легких сплавів добре пристосованих для оффроуд навантажень. Потому що варіації сплавів дуже багато - якість і ціна діапазону подібних запчастин дуже широкі. Тому варто вибрати найбільш підходящий варіант для вашого бюджету та марки автомобіля.

У нашому інтернет-магазині ви можете придбати диски на авто з доставкою по всій Україні. Автомобільні диски на будь-який колір і смак - широкий асортимент дозволить підібрати найбільш підходящий варіант для вашого автомобіля за лічені хвилини.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.