Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?
Гелеві акумулятори

Підкатегорії


Автомобільні акумулятори Optima

Акумулятори Optima - ефективна енергетична технологія для автомобіля від американської компанії "Optima Batteries". Ці потужні автомобільні акумулятори мрія кожного водія позашляховика.

Якщо ви втомилися купувати одноразові джерела енергії для авто, зверніть увагу на акумулятори Оптіма, які надійніше звичайних кислотних батарей. Гелевий акумулятор Optima володіє такими характеристиками, як: надійність конструкції блоку, стійкість до глибоких розрядів і високий пусковий струм, тому незамінний при жорстких умовах українського бездоріжжя.

Переваги AGM акумуляторів Оптіма

Нагадаємо, як влаштовані свинцево-кислотні батареї - це пластиковий блок, розділений на відсіки з рідким розчином. Свинцеві пластини реагують з розчином, в результаті хімічної реакції виникає струм. Окислення, кипіння, втрата ємності регулярні супутники дешевих кислотних батарей.

Навпаки, agm акумулятори Оптима наповнені пористим скловолокном, яке просякнуте гелевим електролітом. Конструкція сепараторних матів утримує електроліт в порах, і усуває його витікання назовні при пошкодженні. Гель знаходиться в постійному контакті зі свинцем, гарантуючи безперервну функціональність.

AGM акумулятор виготовляють із спірально скрученого гратами електродів, тому має меншу внутрішній опір. При цьому, звичайна за розміром АКБ Optima, але ємність - на 40% більше.

Особливості акумуляторів Оптіма

  • Ударостійкий корпус захищає від вібрацій при екстремальній експлуатації. Працює при температурі - 30 C, це дозволяє встановити батарею на позашляховик взимку.
  • З технологією Spiracell можна використовувати батарею в будь-якому положенні, крім встановлення догори дном. Виробник удосконалює цю розробку з 1972 року.
  • Чи безпечні для людей? При зарядженні в приміщенні, герметичний корпус стримує виділені газів назовні;
  • Не обслуговуються, і не вимагає підливання дистиляту, вимірювання щільності, стеження за рівнем.
  • Швидке відновлення при глибокої розрядки. Тривалий період роботи - до 300 циклів заряд / розряд.

Як купити акумулятор Optima в Україні?

Скажемо чесно про недоліки:

ᐈ Ціна акумулятора Optima не завжди по кишені водіям;

ᐈ AGM Optima не любить перепадів напруги.

Замовити акумулятори Optima стало куди простіше. Ми зібрали популярні моделі акумуляторів для джипів, які оснащені силовим обладнанням. Щоб підібрати автомобільний акумулятор - телефонуйте. Уточніть у менеджера вартість товару і термін доставки по Україні.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.