Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Grand Cherokee
Матеріал розширювачів колісних арок
Ширина розширювачів колісних арок
Виробник розширювачів колісних арок
Цена

Бушвакери на Grand Cherokee

  • grid
  • list


Пропонуємо розширювачі колісних арок для автомобіля Jeep Grand Cherokee. Для цієї моделі наш асортимент налічує найрізноманітніші варіанти фендерів: гумові, пластикові та полімер-пластикові. Усі види розширювачів арок безперебійно виконують захисну функцію, не ламаються від механічних ударів та не деформуються при змінах температури повітря.

Гумові розширювачі арок вважаються найпопулярнішими та найбільш доступними. Їхня ціна цілком відповідає якості. Гумові фендери, які представлені у нашому інтернет-магазині виготовлені лише з якісної сировини, тому вони надійно показують себе навіть в найжорсткіших умовах.

Розширювачі колісних арок з ABS пластику відрізняються зовнішнім виглядом та вищою ціною. Все тому, що такі фендери продаються індивідуально для конкретної моделі авто. Виглядають такі вироби делікатніше і естетичніше.

У виробництві фендерів найбільше прославилась австралійська фірма Bushwacker, яка запатентувала свій власний надміцний матеріал – полімер- пластик Dura Flex. Вироби з цієї сировини дуже легко встановлюються, мають необмежений термін використання та не псуються у складних умовах експлуатації. Відповідно, що ціна за такий комфорт є значно вищою.

Для детальної консультації – телефонуйте і наші фахові менеджери дадуть відповіді на усі запитання.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.