Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Призначення хабів
Тип хабів
Виробник хабів
Цена

Хаби AVM

Хаби AVM (муфти вільного ходу)

  • grid
  • list


Хаби AVM

Колісні хаби (муфти вільного ходу) - важливий механізм для позашляховиків з вимикаючим приводом. Головна функція хабів полягає у відключенні передніх коліс автомобіля від трансмісії та від приводів переднього мосту.

Відключення колісної пари не призводить до вимкнення сполучених механізмів: кардан і півосі продовжують обертатися. Це скоріше провокує підвищення витрат палива і передчасного зношення деталей. Без хабів таку проблему не вирішити. Саме вони можуть протистояти непотрібним витратам ресурсів.

Історія та спосіб роботи колісних муфт

Компанія "AVM Автообладнання" розпочала свою історію ще у  1957 році. До сьогодні бразильське підприємство успішно розробляє та продає хаби для повнопривідних авто.

Хаби, або як їх ще називають, муфти вільного ходу - це механічні пристрої, які дають можливість від’єднувати передні колеса авто від півосей, коли нема можливості скористатися повним приводом. Позашляховики досить часто опиняються в такій ситуації.  Така функція допомагає значно зекономити на паливі, а також зменшити ймовірність зношення певних елементів переднього мосту, оскільки півосі, шестерні та карданний вал просто залишаються нерухомими. Це дозволяє отримати підвищений рівень комфорту та досягнути кращої динаміки руху в режимі заднього приводу. Повнопривідні можливості жодним чином не змінюються.

Якими бувають хаби для коліс

Система хабів складається із слизистої муфти та механізму управління. Муфти поділяються на:

- Ручні. Працюють шляхом ручного включення. Щоб увімкнути такий хаб, доведеться відлучитися від керма та самостійно повернути механізм у потрібне положення. Це не зовсім комфортно, але саме ручні хаби відрізняються високою надійністю та довговічністю.

- Автоматичні. Для того, щоб привести такі хаби дію, потрібно просто увімкнути повний привід та поїхати (робити це потрібно перед проходженням перешкод, а не під час). Це дуже зручно, адже не доведеться доклаладати зайвих зусиль. У таких муфт є й недоліки: деталі автоматичних хабів зношуються швидше, ніж у ручних. Крім того, автоматичне включення хаба може не спрацювати в екстрених ситуаціях.

- Вакуумні. Сигнал про необхідність включення подається на вакуумний насос через електроніку. Саме таким видом хабів забезпечуються позашляховики на заводі. На працездатність вакуумних муфт впливає герметичність всієї системи. Через зношеність сальників і трубок, що провокує попадання повітря, бруду або води, блокування спочатку стає неповним, а потім і зовсім виходить з ладу.

Вибирати той чи інший вид хаба потрібно відповідно до майбутніх умов експлуатації автомобіля. Врахуйте той момент, що для виїздів на бездоріжжя найкраще підійдуть ручні хаби, так як вони є значно надійнішими. А для їзди по місту можна встановити автоматичні. Головне регулярно перевіряти їх працездатність.

На автомобільному ринку добре себе зарекомендували хаби АVМ. Саме вони є найякіснішими. Такі хаби легко встановлюються, забезпечують чудову передачу крутного моменту, а також стійкі до корозії, так як виготовлені із високоякісної сталі.

Серії колісних хабів

В каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете хаби АVМ наступних серій:

AVM – 400 Series

Використання хабів цієї серії дає можливість у повній мірі відчути на що здатен автомобіль 4х4. Їхня конструкція гарантує надійне підключення маточин до півосей. Абсолютно усі металеві елементи конструкції хаба виконані на верстатах з ЧПУ. Кришка пристосування з полірованого алюмінію відзначилася своєю корозієстійкістю.

AVM - 500

Серія вважається функціональним аналогом 400 Series. Хаби АVМ – 500 компактніші, а конструкція кришки не потребує використання додаткових болтів кріплення, оскільки її фіксація відбувається за допомогою ступичних болтів. Це  дозволяє проводити монтаж хабів без попереднього зняття кришки.

AVM – 900

Серія автоматичних хабів. Їхня установка робить можливим підключення переднього мосту машини, а головне для цього вам не потрібно покидати салон авто. Достатньо просто оперувати важелем роздат. коробки.

AVM – 1000

Вакуумні хаби - новий вид автоматичних муфт. Вони володіють міцною конструкцією із задіянням мінімальної кількості рухомих частин. За рахунок вакууму, автоматичний перехід у повнопривідному режимі вмикається в дві секунди. AVM – 1000 роблять можливим вмикання повного приводу навіть під час їзди.

Де купити муфти вільного ходу?

В нашому інтернет-магазині ви знайдете різномінітні хаби AVM, а також зможете підібрати саме ту модель, яка найкраще підійде для вашого позашляховика. Ціна хабів дуже демократична. Здійснюємо доставку по всій території Україні. Протягом кількох днів після оформлення замовлення, ви отримаєте необхідну вам деталь.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.