Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Кріплення для запасного колеса

Кріплення запасного колеса

  • grid
  • list


Кріплення для запасного колеса на позашляховик

«Куди ж помістити запаску?», - актуальне питання для фанатів офф-роуду. Місця в багажнику, як завжди, не вистачає: туди вже і речі складені, і провізія, і навіть дещо з аксесуарів для позашляховика. Але не турбуйтеся: впоратися з ситуацією допоможе кріплення запаски. Зручна, практична і недорога річ, без якої просто не обійтися тим, хто полюбляє тривалі екстремальні поїздки.

 

Як влаштовано кріплення для запаски?

Кріплення запасного колеса - це один з елементів силового обвісу машини. Воно являє собою своєрідний кронштейн, який допомагає зафіксувати колесо на автомобілі. Виготовляється з міцних матеріалів: як правило, з некоррозійного металу. Завдяки цьому, елемент є стійким до зношування, добре витримує удари і механічні пошкодження, практично нечутливий до зовнішніх чинників (високої вологості, перепадів температури, прямих сонячних променів). Якісному кріпленню не страшні оффроад-умови.

Найзручніша конструкція кронштейна - відкидна. У такому варіанті випускається кріплення запаски на задні двері. Це дуже практичне рішення: відкидний кронштейн не перешкоджає нормальному відкриванню/ закриванню дверей.

 

Основні види кронштейнів для запасного колеса

Існує декілька варіантів з різною конструкцією:

  • - Кріплення запасного колеса на фаркопи різних типів, у тому числі - фаркоп типу «А», «Н», «F» і «G.
  • - Кріплення на задні двері - один з найпоширеніших видів.
  • - Кріплення запаски на експедиційний багажник.
  • - Кріплення запаски під днищем авто – застосовується досить рідко, адже є відносно незручним.

Вибрати найкращий тип можна залежно від конструктивних особливостей Вашого автомобіля. Установка кріплень на машину - досить проста процедура, з якою цілком можна впоратися самостійно. Знадобитися лише мінімальний набір інструментів і близько півгодини вільного часу.

 

За якісними кріпленнями - в наш інтернет-магазин

Потрібні кріплення запаски для Ниви, Jeep або будь-якого іншого авто? Ласкаво просимо в Bezdor4x4! У нашому інтернет-магазині Вас чекає величезний асортимент надійних, міцних кронштейнів. Будете приємно здивовані співвідношенням вартості і якості. Звертайтеся: проконсультуємо, допоможемо вибрати, запропонуємо найвигідніші умови!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.