Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Драбини для позашляховиків

Драбина для позашляховика - практично і зручно

 

Важлива складова силового обвісу - це драбина для позашляховика. З її допомогою, можна легко дістатися до даху автомобіля: розміщення багажу на даху автомобиля тепер стане ще простішим. Додаткове обладнання, речі або сумки з провізією - все це тепер буде рівномірно розподілено по експедиційнику.

Кріпиться драбина, як правило, на задні двері, але не перешкоджає їх відкриванню. Також вона не закриває номер автомобіля, не заважає кріпленню запаски або хай-джека в задній частині машини - конструкція продумана максимально добре. За розміром, автодрабина може бути стандартною (короткою) або подовженою. Оптимальний варіант залежить від висоти Вашого позашляховика.

 

З чого виготовляються драбини для автомобіля?

Один з кращих матеріалів - листова сталь, покрита антикорозійною речовиною. Сталева конструкція стійка до механічних пошкоджень, не іржавіє під дією вологи, є довговічною і міцною. Також існують сходи, які додатково хромуються.

Деякі автодрабини - універсальні, підходять на відразу кілька моделей автомобілів, або навіть на геть усі. Але знайти драбину спеціально на задні двері УАЗ Хантер або УАЗ Патріот теж не буде важко.

 

Основні переваги автодрабин

 

  • - Міцність, зносостійкість і довговічність завдяки виготовленню з високоякісної листової сталі;

 

  • - Простота в установці, відсутність потреби в будь-якому догляді або фарбуванні;

 

  • - Драбина дозволяє швидко помістити багаж на дах автомобиля, рівномірно розподілити і міцно закріпити його;

 

  • - Естетична складова - такий елемент силового обвісу надає позашляховику ще більшої брутальності і стилю. Це не основний, але все ж важливий «плюс».
  •  

Найкращі автомобільні драбини - в нашому інтернет-магазині

 

В асортименті Bezdor 4x4 Ви без зусиль зможете підібрати якісну, міцну, надійну драбину для Вашої машини: Уаз Патріот, Toyota Land Cruiser, Nissan Patrol або будь-якого іншого автомобіля. Гарантуємо високу якість абсолютно всіх аксесуарів і устаткування, представленого в нашому каталозі. Ціна Вас приємно здивує, а консультація від наших менеджерів є абсолютно безкоштовною - телефонуйте прямо зараз, щоб отримати професійну пораду. З радістю допоможемо зробити Ваш позашляховик кращим!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.