Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Площадки під лебідку

Площадки під лебідку

  • grid
  • list


Видео о Площадки під лебідку



Площадки під лебідку: що це і навіщо потрібно?

 

Важко сперечатися про важливість такого офф-роуд аксесуара, як лебідка. Адже це просте пристосування допомагає звільнити авто з будь-якої пастки: в лісі, полі або зовсім далеко від цивілізації. Щоб скористатися більшістю лебідок, навіть не потрібна стороння допомога - це відмінний варіант для водіїв, які люблять подорожувати на самоті.

Але що ж робити, якщо на автомобілі не передбачено спеціального місця для установки цього корисного аксесуара? Не впадайте у відчай: вас виручить майданчик під лебідку!

 

Що таке лебідочний майданчик?

 

Площадка для лебідки - це пристосування, яке допомагає зручно закріпити автолебідку на машині, не вдаючись до серйозних втручань в конструкцію авто. Прості, зручні площадки роблять можливим установку аксесуара практично на будь-яку модель позашляховика, включаючи Ниву і УАЗ.

Виробляються пластини з міцного металу, який не піддається корозії, добре витримує будь-які впливи навколишнього середовища. Якісній площадці не страшні дощі, мінусові температури, різкі зміни погоди і навіть удари, механічні впливи. Аксесуар відмінно проявляє себе на бездоріжжі, можете навіть не сумніватися.

 

Переваги площадок для лебідки

 

  • - Можливість легко, швидко і без зайвих клопотів закріпити лебідку практично на будь-якій моделі автомобіля.

 

  • - Стійкість до корозії, довговічність - пластина служить багато років, не вимагаючи відходу або будь-яких особливих умов експлуатації.

 

  • - Висока міцність і надійність, що дозволяє добре справлятися з суворими умовами офф-роуда

 

  • - Можливість підібрати оптимальну конструкцію для будь-якої моделі автомобіля - як вітчизняного, так і іномарки.

 

  • - Проста установка, яка не вимагає величезних витрат часу, серйозного втручання в конструкцію автомобіля.

 

 

Потрібна монтажна плита під лебідку? Ви потрапили за адресою!

 

Пропонуємо широкий асортимент майданчиків для установки лебідки: якісних, довговічних, надійних і сучасних. В інтернет-магазині Bezdor 4x4 вас чекають тільки кращі ціни на обладнання/аксесуари, регулярні акції та знижки - зможете придбати все, що потрібно для вашого позашляховика, на вигідних умовах. Крім того, ми завжди раді проконсультувати вас. Наші продавці-консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання, допоможуть вибрати. Звертайтеся!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.