Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?
Сайлентблоки і проставки

Сайлентблоки і проставки

  • grid
  • list


Видео о Сайлентблоки і проставки



Запчастини поліуретану для позашляховика

Поліуретанові автозапчастини - це сайлентблоки та втулки, що стійкі до стиснення, перепадів температур і прості в установці на будь-яку марку автомобіля. Тому стануть в нагоді всім, хто збирається підкорювати справжнє бездоріжжя.

Поліуретановий сайлентблок - синтетична еластична деталь для гасіння вібрацій в підвісці автомобіля. Широко використовується в рухомих конструкціях, особливо на позашляховику. Сайлентблоки поділяють за типом конструкції, з зовнішньою та внутрішньою металевою обоймою, які успішно застосовуються для гасіння радіальних коливань.

Чим хороші сайлентблоки з поліуретану?

Переконатися в функціональності поліуретанового сайлентблока можна, порівнявши його з гумовим. Як відомо, заводські запчастини деформуються при експлуатації автомобіля в складних умовах. Коли гума втрачає еластичність, порушується працездатність елементів підвіски: амортизаторів, важелів рульової тяги. У підсумку, ви отримаєте нерівномірний знос шин, поганий відгук машини на управління.

Термін використання штатних комплектуючих не більше двох-трьох років - і знову доведеться ставити нові. Каучук міцніє на холоді, разм'якшується на спеці, а перепади температури прискорюють його зношення. Ви погасите вібрацію від вибоїн на дорозі, якщо поставите поліуретанові запчастини на авто. Вони гасять зайві удари, що передаються від ходової та стійкі до агресивного використання.

Переваги поліуретанових сайлентблоків:

  • Міцність. Поліуретан відмінно з'єднується з металом та не відшаровується, чого не скажеш про гуму. Деталі з поліуретану виготовлюються з урахуванням нюансів експлуатації автомобіля, тому відмінно проявляють себе на бездоріжжі.
  • Вібростійкою. Поліуретанові вироби добре охороняють підвіску і кузов навіть при максимальних навантаженнях.
  • Термін викристання. Будучи повністю синтетичним матеріалом - поліуретан зберігає властивості в п'ять разів довше, ніж гума. Можна на довго забути про заміну поліуретанових деталей.

Звичайно ж, недоліки теж є - це вартість, якщо порівнювати з гумовими втулками. Але це не суттєво, адже заплативши одного разу, ви маєте очікуваний відгук підвіски в будь-якій ситуації на дорозі. До того ж потреба заміни поліуретанових виробів виникне нескоро.

Купити сайлентблок в нашому інтернет-магазині означає: отримати вичерпну консультацію, адекватну ціну за виріб, пораду з підбору та встановлення на транспортний засіб. Все, що вам потрібно зробити - оформити замовлення по телефону. Ми забезпечуємо доставку у всі міста України.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.