Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?
Автошини

Підкатегорії

Шины для внедорожников - резина 4x4 в Украине всесезонные, летние, зимние

  • grid
  • list


Правильно підібрані колеса для позашляховика – запорука вашої безпечної та комфортної їзди. Напевно, найважчим етапом у цьому завданні є вибір автошини. Давайте розглянемо детальніше, які шини бувають за призначенням та які обрати.

Все про шини для позашляховика

Шини – найперше про що слід подбати займаючись тюнінгом свого позашляховика, так як це єдиний фактор, який може вплинути на збільшення кліренсу авто. Існує загальний поділ автошин на літні та зимові, які у свою чергу також поділяються.

Літні:

- Шосейні (їх ще називають дорожними);

- Універсальні (для будь-якої місцевості);

- Болотні (використовуються на болотяній місцевості);

- Екстремальні (для серйозного офф-роуд).

Зимові:

- I+S (експлуатуються при їзді по дорозі загального користовування);

- M+S (володіють розвиненішим протектором, пристосовані до використання на офф-роуд середньої тяжкості. За характеристиками схожі на універсальні, єдиною відмінністю є малюнок протектора).

Давайте детальніше розглянемо кожен із класів шини.

Шосейні

Зазвичай використовуються на асфальтованих дорогах, а також дорогах поганої якості, грунтових дорогах. Не рекомендуються до використання на бездоріжжі. Максимальний швидкісний індекс – S (180 км/год).

Екстремальні

Шини, які чудово забезпечують зчеплення в жорстких умовах офф-роуд. До недоліків такої гуми можна віднести той факт, що вона на гіршому рівні проявляє себе на дорожньому покритті (погане зчеплення з асфальтом), швидко зношується. Призначення автошини – виключно для бездоріжжя.

I+S

Шини I+S (Ice and Snow) – розраховані на  типово зимову дорогу, тобто – лід, сніг. Така автошина чудово себе показує на подібних покриттях, але і на чистому асфальті добре себе поводить. Дизайн асиметричного малюнка у поєднанні з оптимальним розташуванням блоків дає можливість досягнути кращих показників під час їзди по ожеледиці, пухкому/битому снігу, а також сльоті. Поперечні ламеті в рази зменшують гальмівний шлях (гальмування на льоді стає легше контролювати). Скошені плечові блоки гуми мінімізують звуковий ефект, в результаті чого шина стає «тихішою», а ваша подорож – комфортнішою.

M+S

Таке маркування на гумі свідчить про те, що шина підійде до експлуатації у зимовий період, на сніговому покритті. До основних переваг М+S шини можна віднести хороші тягові можливості, безпечність при їзді по слизькій, вкритій льодом дорозі. Фахівці стверджують, що в холодні місяці року найкраще оснастити своє авто одразу чотирма подібними шинами. А в деяких країнах Європи, таке рішення взагалі є обов’язковим до виконання.

Де купити?

Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір шин для позашляховиків та квадроциклів за доступними цінами. Звернувшись до нас ви гарантовано отримаєте кваліфіковану консультацію від менеджера, знайдете багатий асортимент офф-роуд обладання, широкий діапазон цін, а також можете розраховувати на швидку доставку у будь-який куточок України. Ми гарантує високу якість товару, який продаємо.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.