Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Виробник шноркеля
Цена

Шноркеля

Шноркеля для позашляховиків

  • grid
  • list


Видео о Шноркеля



Шноркель для позашляховика

Шноркель – це дихальна трубка для позашляховика. Кожен водій, який виїжджає позашляховиком у екстремальні умови, знає про важливість цього пристрою для автомобіля. Це обладнання захищає силовий агрегат авто від гідроударів та забрудненого повітря.

Шноркелі вважають фільтрами для позашляховиків. Коли автомобіль пересувається бродами або піщаними локаціями, то саме завдяки шноркелю, до двигуна поступає чисте повітря. Він здатний не допускати навіть краплі від дощу.

Якщо до двигуна потраплятиме пил та пісок – він перегріватиметься, а це суттєво збільшить розхід пального. У випадку з водою, може знадобитися дороговартісний ремнот або заміна двигуна.

Назва «шноркель» походить від німецького «Schnorchel». Перші трубки з’явилися ще на підводних човнах у 1900 роках. Наступними, хто отримали ці елементи – танки-амфібії. Конструкція шноркеля досі незмінна і дуже проста:

  • Труба-корпус, яка з’єднується з двигуном та подає до нього повітря;
  • Забірник повітря.
  • Конектор із гнучкого пластику або міцної гуми. Він забезпечує герметичність та дозволяє витримати сильні вібрації.

Встановлення шноркеля

Шноркель закріплюють на стійці бокового скла і підіймають догори – паралельно до стійки. Напрямок забірника можна обирати самостійно: у напрямку руху та проти нього. Спеціалісти рекомендують встанвлювати шноркель для позашляховика у напрямку руху автомобіля.  Якщо він буде встановлений проти руху, окрім повітря потраплятиме пил та різний бруд, який відбивається від задніх коліс.

Окрім корисної функції, шноркель є ефектною прикрасою для кожного позашляховика. Якщо не знаєте, який забірник повітря обрати, то проконсультуйтеся з професійними менеджерами. Для цього зателефонуйте або залиште заявку на сайті.

Для тривалого використання краще обрати фірмове обладнання від перевіреного виробника. Наш магазин пропонує шноркель Safari – це виріб австралійського бренду, який прославився якістю в усьому світі.

Доставляємо товари у будь-яку точку України.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.