Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Штатна оптика

Штатная оптика - передняя фара, задний фонарь, поворот передний боковой средний

  • grid
  • list


Видео о Штатна оптика



Штатна оптика для позашляховиків

Штатна оптика для позашляховика є одним із елементів його краси та якісного освітлення дороги, до того ж вона служить безпечним сигналом про наміри водія. Штатне світло передбачає:

  • Передні фари. Висвітлюють дорогу попереду автомобіля в темноті та виконують роль інформатора інших водіїв про габарити авто. Також, вони включають в себе ряд приладів освітлення: ближнє/дальнє світло, поворотники та ін. Призначення ближнього світла полягає в освітленні дороги, певної частинки узбіччя з правої сторони на маленькій відстані. Дальнє ж світло використовується при відсутності зустрічного автомобіля, таке світло значно потужніше та у кілька разів інтенсивніше.
  • Протитуманні. Головне призначення цих фар – використання у зливу, під час туману, тоді коли видимість на дуже поганому рівні. Вони володіють широким променем, що усічений зверху та опущений до дорожнього полотна.
  • Денні ходові вогні покращують рівень видимості машини для інших водіїв при їзді у світлий час доби. Не відрізняються особливою яскравістю, на відміну від габаритних.
  • Габаритні вогні повідомляють про габарити машини інших учасників руху.
  • Поворотники інформують про наміри водія при гальмування, на повороті.
  • Ліхтарі заднього ходу освітлюють територію позаду автомобіля, а також повідомляють про рух заднім ходом.

Види оптичних систем для джипів

Сучасні освітлювальні прилади штатного характеру передбачають такі види ламп:

  1. Галогенні. Цей тип освітлення переважно застосовується у штатній оптиці та встановлюється самим виробник на заводі. Конструкція виглядає таким чином: в герметичній колбі зі скла встановлено електроди з ниткою розжарювання з вольфраму. Із плюсів лампи можна виділити доступність у ціні. Станом на сьогодні, галогенки не користуються особливою популярністю, оскільки вони сильно нагріваються в ході експлуатації.
  2. Ксенонові. Дають значно яскравіше та інтенсивніше світло, відзначилися мінімальним енергоспоживання та довгим терміном експлуатації. Єдиний недолік – висока ціна та необхідність в попарній заміні. Як показує практика, ксенонові лампи мають здатність тьмяніти, тому в разі заміни однієї із ламп, доведеться міняти і іншу, щоб їхнє світло не відрізнялося.

Де купити штатну оптику на позашляховик?

В інтернет-магазині Bezdor4x4, ви маєте змогу купити штатну оптику для таких марок позашляховиків: Isuzu, Jeep, Land Rover, Mercedes G, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki, Toyota. Ми пропонуємо нашим клієнтам тыльки високоякісні товари: штатны фари на джип, габаритний ліхтар, покажчик повороту, поворот передній/середній та ін.

Звернувшись до нас, ви знайдете великий асортимент офф-роуд обладнання, широкий діапазон цін та отримаєте кваліфіковану консультацію менеджера. Доставку здійснюємо по всій території України!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.