Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?
Силовий обвіс

Силовий обвіс

  • grid
  • list


Видео о Силовий обвіс



Силовий обвіс для позашляховиків

Встановлення силового обвісу на автомобіль – однозначно одна із найбільш корисних процедур тюнінгу 4х4. А все тому, що завдяки силовому обвісу, ваш позашляховик отримає серйозний захист від пошкоджень. А отже, і ви будете в більшій безпеці – це важливо не тільки в умовах бездоріжжя, але і при їзді по міських трасах. У разі аварії, силовий обвіс візьме частину навантаження на себе, зменшивши цим самим шанси отримання серйозних травм.

Силовий обвіс зазвичай складається з декількох елементів і підходить винятково для автомобілів, що володіють рамною конструкцією. Розглянемо його пристрій детальніше.

Як влаштований обвіс

Силовий обвіс кріпитися до рами кузова автомобіля. Складається він зазвичай з переднього та заднього бампера, які виготовляють з листової сталі, товщиною приблизно чотири міліметри. Бокові деталі позашляховика теж перебувають під захистом спеціальних силових порогів.

 

Найчастіше, пристрій силового обвісу доповнює така деталь, як кенгурятник. Це пристосування надійно захищає фари і грати радіатора від різних пошкоджень. Хвіртки для кріплення коліс і захисту порогів, експедиційний багажник - все це належить до силового обвісу, надаючи йому додаткової функціональності. Також, завдяки цьому, у вас з’явиться додаткове місце для перевезення обладнання 4х4 – наприклад, добре відомого всім і вкрай необхідного хайждека.

 

Силовий обвіс: користь чи шкода?

 

Говорячи про силовий обвіс, не можна проігнорувати його вагомий вплив на сам автомобіль. Безсумнівно, як і будь-яке інше автомобільне обладнання, обвіс має як позитивні, так і негативні сторони, які обов’язково потрібно врахувати перед встановленням.

 

Переваги:

 

• Створюється додатковий захист автомобіля, що зменшує ризик пошкодження машини та травмування її водія.

• З’являється додаткове місце для перевезення всіляких аксесуарів, обладнання, запаски. Таким чином, вам не доведеться захаращувати салон і багажник.

• Позашляховики, на яких встановлений силовий обвіс, виглядають більш переконливо та брутально – це ще один бонус для любителів тюнінгу 4х4.

 

Не обійшлося без недоліків. Силовий обвіс збільшує витрати палива та дещо обтяжує автомобіль. Але, мабуть, вони не такі суттєві, якщо мова йде про особисту безпеку.

 

Чи виправдане встановлення силового обвісу?

 

Над цим питанням ламають голову багато автолюбителів. Дати однозначну відповідь неможливо: це особиста справа кожного. Але суто в цілях безпеки, все ж краще ставити: особливо, якщо ви часто виїжджаєте на складні грунти.

 

Придбати силовий обвіс можна в нашому інтернет-магазині. Ви зможете замовити все, що необхідне для вашого позашляховика, а ми надішлемо товар у будь-яку точку України.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.