Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Матеріал розширювачів колісних арок
Ширина розширювачів колісних арок
Виробник розширювачів колісних арок
Цена

Suzuki

Підкатегорії

Розширювачі колісних арок для Suzuki

  • grid
  • list


Чи потрібно встановлювати розширювачі колісних арок

Наш інтернет-магазин має у наявності розширювачі колісних арок для автомобілів Suzuki. Немає необхідності встановлювати фендери на автомобілі зі стандартними колесами, адже це зайва трата грошей. Розширювачі потрібно закріпити на тих позашляховиках, де втручалися у розмір коліс. Тому що коли колесо виходить за межі крила, весь бруд з-під коліс летить прямісінько на капот та забруднює автомобіль. Легше придбати фендери, аніж стати регулярним гостем автомийки. У гіршому випадку може потрапити каміння та завдати ушкоджень.

Для автомобілів Suzuki пропонуємо гумові та ABS пластикові розширювачі арок. Яка між ними різниця?

Гумові вважаються універсальними, тому пасують до кожного авто. Потрібно лише підрізати їх по довжині. Важливо правильно все виміряти та не помилитися. Ширину можна обрати у нас. Великою перевагою цих фендерів є ціна, яка у декілька разів нижча, ніж у пластикових фендерів.

Пластикові виглядають ефектно та стильно. Матеріал, з якого зроблені розширювачі, є дуже міцним та гнучким, тому не ламається від ударів. Окрім цього, вони дуже легко встановлюються, тому що мають у наборі всі кріплення.

Не знаєте, які фендери обрати – будемо раді допомогти! Телефонуйте!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.