Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Трансмісія

Трансмісія

  • grid
  • list


Видео о Трансмісія



Трансмісія позашляховика

Трансмісія є одним із найважливіших елементів для повнопривідного автомобіля. Сучасний ринок пропонує нам великий вибір конструкцій трансмісії, який обмежується лише фінансовими можливостями автовласника. Проте, є такі функції, які не вартують того, щоб на них витрачатися.

До прикладу, вибираючи позашляховик, рекомендується ретельно ознайомитися із передавальними числами абсолютно усіх елементів: коробка передач, головна передача, а також роздавальна коробка. Переважно, коробка передач встановлюється механічна. Так, можна звісно знайти і автоматичні, проте досвідчений джипер добре знає, що в офф-роуд покатушках головною є прохідність автомобіля, а не його комфорт.

Важливо знати!

Враховуючи той момент, що КПП автоматичного типу є досить дорогими, їхню експлуатацією дешевою не назвеш, а ремонт взагалі ціла розкіш для автовласника. Зважаючи на дорожні умови в яких машина постійно перебуває, з нею може трапитися все що завгодно. Звідси і висновок, що механічний КПП – найдоцільніший на повнопривідному авто.

Що стосується роздавальної коробки, то вона в обов’язковому порядку має бути оснащена передачею пониження, яка допомагає збільшити крутний момент на автомобільні колеса.

Трансмісія для джипів 4х4 від bezdor4x4

У цій категорії на нашому сайті представлені усі необхідні вузли та комплектуючі для трансмісії повнопривідного позашляховика. Також, наш інтернет-магазин пропонує багато іншої корисної та необхідної продукції для якісного тюнингу вашого всюдиходу. Наші менеджери з радістю проконсультують вас та допоможуть підібрати офф-роуд аксесуар, який ідеально підійде для вашого авто.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.