Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Автомобільні килимки


Автокилимки в салон позашляховика

Гумові коврики в салон автомобіля – це не просто аксесуар, а необхідна деталь для підтримання чистоти і комфорту. Вони захищають покриття підлоги від забруднень і служать протиковзкою опорою під ногами водія. Окрім допомоги в очищенні це також і помітний естетичний елемент інтер’єру авто.

В умовах офф-роуду брудозахисна функція ковриків дуже доречна. Незалежно від погоди і грунту «за бортом» автоковрики оберігають підлогу машини чистим і сухим. На бездоріжжі такий аксесуар вдвічі потрібніший – адже бруд і пил беззмінні супутники для різних моделей позашляховиків 4х4.

Американські коврики для авто WeatherTech

Килимки в авто обновлюють інтер’єру салону, а в комплекті з чохлами створюють характерний стиль. В цьому розділі можна купити автомобільні килимки: передні – під сидіння водія, задні – під ноги пасажирів. Наш інтернет-магазин реалізує тільки оригінальні вироби високої якості, тому пропонуємо зносостійкі гумові килимки в машину американського бренду WeatherTech.

Автоковрики гумові захищають від бруду, легко очищаються та стійкі до зовнішніх впливів. Американські коврики для авто від WeatherTech легко відмиваються навіть від мастила та інших рідин та речовин, що важко виводяться.

Гумові коврики WeatherTech точно підігнані по контуру, повторюють виступи підлоги певної моделі автомобіля. Глибокі канавки ефективно збирають воду та пісок з черевиків, запобігаючи забрудненню салану. Сіль і розводи легко змиваються з гуми, завдяки водовідштовхуючим властивостям матеріалу. Вони виготовляються в США та відповідають стандарту ISO 9001.

Переваги автомобільних ковриків

  • Автоковрики WeatherTech мають виступи, якими збирають бруд з-під підошв.
  • Коврики виготовлені з еластомера і не містять шкідливих речовин і стороннього запаху.
  • Нижня частина має протиковзкі виступи – шипи, тому міцно утримується на поверхні, не скручується під ногами.
  • Материал килимка термопластичний, зберігає гнучкість при низьких температурах.

Якщо не вдалося підібрати комплект ковриків, наші менеджери зможуть підібрати необхідний тип саме для вашої моделі авто. Купуючи автомобільні килимки в Bezdor4x4 ви можете бути впевнені в якості товару і кращому обслуговуванні.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.