Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Автомобільні маркізи і бокові тенти

Автомобільні маркізи і бокові тенти

  • grid
  • list


Автомобільні маркізи

Маркіз – балка оснащена навісом, призначення якого полягає у спрощенні процесу встановлення біля транспортного засобу укриття від палкого сонця/зливи.

Особливою популярністю маркізи користуються серед любителів тривалих подорожей із зупинками на наймальовничіших місцях нашої планети, далеко від цивілізації.

Збираючись на полювання/пікнік/риболовлю для забезпечення більшого комфорту слід прихопити з собою маркіз. Пристосування дає можливість створити зручні умови для відпочинку на свіжому повітрі у будь-яку погоду.

Маркізи виготовляються індивідуально для кожної моделі позашляховика, проте є і універсальні варіанти.

Тенти

Матеріал з якого виготовляються – міцний, стійкий до дії УФ-променів та вологи. Сама комплектація володіє швидкодіючим приводом, який керується з допомогою спеціальних ручок, що відзначилися своєю простотою у використанні. Система монтажу мега швидка, тент надійно кріпиться до землі. З метою збереження корпусу позашляховика неушкодженим, опускання слід здійснювати + вертикально.

Де купити?

В каталозі Bezdor4x4 представлено широкий вибір автомобільних маркізів за доступною ціною. Також, в нас на сайті ви знайдете великий асортимент іншого корисного, вищої якості off-road аксесуарів. Звернувшись до нас ви гарантовано отримаєте оригінальний товар, проф. консультацію від нашого менеджера. Доставку здійснюємо по всій території України.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.