Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Цена

Кунги, кришки, ванни

Установка кунга на пікап

От перелік плюсів, які ви обов’язково отримаєте встановивши кунг на свій пікап:

1. Вони надзвичайно прості у монтажі, тому для виконання цього завдання вам не доведеться звертатися за допомогою до спеціалістів, достатньо лише уважно ознайомитися із інструкцією від виробника.

2. Завдяки надійній конструкції облаштування, ваш вантаж завжди буде захищений від атмосферних опадів, пилу і т. д.;

3. З кунгом ваш автомобіль отримає завершений вигляд, цікаву зовнішність;

4. Обрати найоптимальніший варіант конструкції кунга – взагалі не проблема.

Кришка для багажного відсіку

Такого роду кришка, за рахунок каркасу із алюмінію має велику кількість різних конфігурацій. Тут каркас виконує захисну роль для торці багажного відсіку, а також слугує основою для кріплення кришки та таких аксесуарів: органайзер для малогабаритного вантажу, сталеві дуги.

На подібну кришку можна встановити спеціальні поперечки для перевезення вантажу, максимальна вага якого має складати – 70 кг. Такий аксесуар надійно захищатиме ваш вантаж від попадання пилу, дощу, снігу і т. д.

Облаштування виготовлено із 2-шарового пластику найвищої якості, що гарантує ударостійкість та довгий термін експлуатації. На замовлення клієнта пластикова поверхня може бути текстурованою темного відтінку, або ж гладкою і фарбуватися під колір кузова пікапа. Наявність надійного ущільнювача забезпечує захист від проникнення вологи. Що ж стосується установки кришки та її фіксації – процедура проста та зрозуміла навіть для дитини.

Ванна для пікапа

Не так давно, на ринку з’явилася новинка – ванна багажного відсіку для пікапів. Складається вона із п’яти частин та не займає багато місця при перевезенні. Піддон володіє унікальною поверхнею, яка не допускає ковзання вантажу, а також його хаосного перемішування у кузові автомобіля.

Залізною перевагою такої ванни є стійкий до ударів пластик, який до того ж досить легкий.

Де купити?

Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір ванн, кунгів, кришок для багажного відсіку пікапа, а також багато іншого корисного офф-роуд обладнання. У нас ви знайдете багатий асортимент товару, широкий діапазон цін, отримаєте кваліфіковану консультацію від менеджера. Доставку здійснюємо по всій території України.


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.