Інтерфейс змінено на Українську. Змінити на російську мову?

Фільтр

Матеріал розширювачів колісних арок
Ширина розширювачів колісних арок
Виробник розширювачів колісних арок
Цена

Land Rover

Підкатегорії

Розширювачі колісних арок для Land Rover

  • grid
  • list


Кожен джипер знає, що при збільшенні коліс необхідно встановити захист для кузова – розширювачі колісних арок. Ці елементи тюнінгу виготовляються з різних матеріалів та встановлюють над колесами, аби бруд, каміння та вода не потрапляли на поверхню позашляховика.

Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір фендерів для позашляховиків марки Land Rover. Власники цих авто зазвичай часто виїжджають на бездоріжжя, тому цей захисний елемент точно знадобиться. У нас ви знайдете пластикові та гумові розширювачі для цієї марки авто.

Якщо не знаєте які фендери обрати, визначіть свій бюджте, адже розширювачі з ABS пластику коштують набагато більше, ніж звичайні гумові. Пластикові вироби відповідають виключно конкретним моделям марки і не встановлюються не за призначенням.

Гумові розширювачі колісних арок є універсальним варіантом. Їх можна встановити на довільний автомобіль, підрізавши по розмірах. Дешевша ціна не вплинула на виконання функцій, адже гума з якої зроблені фендери - не є звичайною ,не плавиться на сонці та витримує перепади температури.

Допомогти у виборі допоможуть наші фахові менеджери. Телефонуйте!


Scroll

Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.